Április 3-án 4 nemmel szavazok!

Ki az akiért az életünket, a teljes ingó és ingatlan vagyonunkat oda adjuk? Egyszerű válaszunk van: a gyermekeink, unokáink, dédunokáink és a szerencsés hosszabb életű szépkorúaknak az  ükunokái! Ezért én aki azon szerencsések egyike akinek gyermekei, unokái vannak, nehezen érthetőnek és szinte felfoghatatlannak érzem, hogy az LMBTQ aktivistái számomra sejtett, de meg nem értett értelmesnek látszó emberek az utódaink nevelésére rá akarnak telepedni! Magyarország alaptörvénye valamint az EU emberjogi kartája egyértelműen fogalmazza meg, hogy a felelősség és a gondoskodás kinek a feladata a nagykorúság eléréséig.

Ezért kérlek Benneteket, hogy Április 3-án négy darab NEMMEL fejezzétek ki, nyilvánítsátok véleményeteket a gyermekeinkért, utódainkért! A felelősség a miénk, ezt sem engedjük át idegen ideológiák bérenceinek!

Még néhány gondolat befejezésképpen:

„ Az Úr a 7. napon saját képmására megteremtette az embert a férfit és a nőt!” Nem csak férfit és nem csak nőt, ezért én úgy gondolom, hogy a természet által nemi identitást ne változtassa meg senki! Hagyjuk meg minden ember részére nagykorúsága után döntsön!  

Meg kell adni annak a lehetőséget amit mi már oly sokan átéltünk, hogy ezek a kisemberek 15-20 év múlva az Ő gyerekeik első szavait hallják ami anya, apa.

Ne tegyük lehetővé másoknak, hogy a fiatal gyerekeinket cukrosbácsi módjára eltérítsék a természetes élettől. Ne támogassunk nemi átalakító műtéteket. Ne engedjük, hogy fals, félremagyarázott mesék próbára tegyék fiatal lelküket és befeketítsék azt. 

Ismét kérlek benneteket, hogy gyertek el szavazni és legyen a 4 nem a szavazólapon. 

Edelman György

Először szülő, másodszor nagyszülő és harmadszor polgármester 


Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap