Továbbra is a fejlődés az első!

 Köszönöm Önöknek, hogy részvételükkel biztosították a folytonosságot! A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg az április 3-án tartott választást! Szavazatukkal Magyarország stabilitását, keresztény emberbaráti szeretetét és békéjét, falunk Kisnémedi folyamatos stabil fejlődését választották! Bíztam abban, hogy az uszító program, amit az ellenzék folytatott süket fülekre talál. Így lett! Köszönet minden Kisnémedinek! Most miután lezajlottak a választások, újra csak a munka, a fejlődés az első. Mindenkit kérek párt hovatartozástól függetlenül, hogy támogassanak bennünket a következő időszakban is. Lassan befejeződik a Rákóczi utca felújítása. 



Áprilisban átadjuk a bölcsödét. Pályázataink hol több, hol kevesebb sikerrel nyernek. Az utóbbi idő legnagyobb beruházása az iskolakert teljes rekonstrukciója. Egyszerűbb a régi óvoda és a szolgálati lakás felújítása, ezek mind megnyert pályázatok! Folyamatosan küzdünk, hogy a magánvéleményem szerint (sokak szerint nincs igazam) a Nyár utca végig a Zrínyi utcából kb.: 250 méter, Dózsa György utca végig ugyanolyan legyen, mint bármelyik utcánk. Tehát közműcsere pl.: villany stb. föld alatt és az önkormányzat területén lévő     kandeláberek legyenek. Jelenleg ezen dolgozunk. Remélem a siker élménye egy idő után itt is meglesz. Nagy tisztelettel kérlek benneteket, hogy ahol az úttest és a járda is kész, fokozottan figyeljetek a KRESZ előírásaira! Ne a rend őrei hívják majd fel ezekre a figyelmet!

- Gyorshajtás (lakossági kérés volt a 30 km/h korlátozás a gyerekeink és az idősek védelme miatt)

- Várakozni tilos (régebbi problémák miatt nem lehet 5 méternél szélesebb utakat építeni) nem parkoló!

- Megállni tilos

- Egyirányú utca

Néhány olyan dologra hívnám fel a figyelmet, ami valamennyiünk biztonságát szolgálja. Végezetül e- hónapban (04.29) délelőtt 9:30-ra meghívlak Benneteket a bölcsőde, a Rákóczi utca járda átadójára és a Szilárd Leó fizika verseny eredményhirdetésére!

                 

                Tisztelettel:   Edelman György, polgármester 


Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap