Kérdezzen Ön is!

 Kérdezzen a polgármestertől vagy az önkormányzattól. Ha kérdése van, levélben a művelődési ház postaládájába dobva, vagy e-mailen a hirnok@kisnemedi.hu címre küldheti el. 

Télen hamar sötétedik, a temetőben várható, hogy lesz közvilágitás?  Sajnos a meglévő régi lámpák sem világítanak. 

A néhány éve épült urnafal teteje is gyalázatos állapotban van. Várható a felújítása? 

Vali 

Tisztelt Kérdező! 

A temető felújítására az elmúlt években igyekeztünk lehetőségünkhöz képest minél többet költeni. Sajnos nem sikerült minden ehhez kapcsolódó pályázaton nyerni, de így is sikerült aszfaltozni és minden parcellához utat kiépíteni. De az évi fűnyiírások és a temető régi benőtt fás része is jelentős költségeket  jelent önkormányzatunknak.

Közvilágitás jelenleg is van  a temető első részén.  A korábbi kisebb oszlopnak már már csak a helye van meg, mivel többszöri tiltás ellenére a mai napig gépjárművel közelítik meg a sírokat a látogatók. Aminek eredményeképpen sikerült nekitolatni, kidönteni a régi oszlopokat.  Az okozott kárt  nem vállalva.  További új nagyméretű kandeláberek beszerzését tervezzük a jövőben, így a világítás megoldodni látszik.  Az urnafal állapota jogos, a felújítási munkát már tavaly megrendeltük, amint az időjárás engedi  elvégzik a szakemberek a munkát. 

Edelman György, polgármester 


Megjegyzés küldése

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap